Eu cred ca totusi ar trebui sa-ti faci curaj si sa-i spui (intr-un mod cat mai politicos) ca are o problema cu igiena si ca ar trebui sa se spele mai des.
Pai de ce nu ii spui pur si simplu ca miroase )?
Acum serios eu as incerca sa o pacalesc, incerca si tu : O mamaie sti ce bine te simti dupa ce iti dai cu gelul asta, am auzit ca face minuni, etc. Cred ca stii tu !
P.s: de unde esti si unde ai tara !
Bătrînii au deja vîrsta lor și lor le vine greu, foarte greu să aibă grijă de ei, și de aceea au așa miros neplăcut, fsr dacă vrei să-i spui asta bunică-i, spune-i cînd o să fiți între patru ochi, și să-i explici în așa fel ca să înțeleagă, explicăi în așa mod ca să-i fie clar ce vrei să spus, dar nu urît căci o să se supere dar asta nu trebuie căci nu am multe bunici doar cîteva și trebuie stimate. sper să înțelegi ceea ce vreau să spun. baftă
Spune-i cand o prinzi ca e binedispusa. Adica in fine bunicile sunt mereu binedispuse. Poti sa incepi conversatia cu ceva de genu: Buni hai putin ca vreau sa vorbesc ceva cu tine. Si pe urma o sa te intrebe despre ce vrei sa vorbiti. Ai putea sa ii spui: buni, acum ca sunt caldurile astea, corpul are nevoie de baie, pentru ca transpiri si se simte, si te-as ruga, desi cred ca nu esti obisnuita, sa faci dus mai des. Poti sa ii spui in felul asta.
Uite frate cata lume la ora 2 , eu am o intrebarea de 3 zile, plus ca azi am multiplicat-o si la ora 1, 5, 7 si niciun raspuns !
Risti sa o superi degeaba. stai departe de ea cat timp stai acolo si data viitoare nu te mai lasa carata acolo ca nu-i de tine. daca vor ai tai sa te duca acolo cearta-te cu ei, spune-le cum e bunica ta si cat de rau ti-e tie acolo. chestia e ca ai is si zgarciti ca existau si alte solutii, nu sa te oblige sa te duci unde le e lor mai ieftin sa te tina doar ca sa umble dezbracati prin casa.
dobrin1019 întreabă: