| DubiiDumm a întrebat:

Hei, TPU. am o "problema" big grin acum vreo saptamana mi-am inceput viata sexuala. faza e ca inainte aveam un ten curat. acum au inceput sa imi apara cateva cosuri, am vreo 3 pe barbie si cateva pe nas straight face nu le suport, sunt chiar destul de mari si arat ciudat, ba chiar imi e rusine uneori sa mai ridic capul. stiu ca nu e asa mare chestie dar ce ar trebui sa fac sa imi dispara? ce crema imi recomandati? nu vreau sa astept sa imi treaca de la sine, pentru ca probabil o sa imi mai apara. dau funda, multumesc :3

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Emena a răspuns:

Fa o masca din : 4 linguri de sare si 3 de ulei de masline si tine-o pe fata 5 minute. Aplici masca de 3 ori pe saptamana

3 răspunsuri:
| En3Rgi a răspuns:

Pune pasta de dinti peste ele inainte sa te culci.Cand te scoli te clatesti bine si gata.
Bafta!

| DubiiDumm explică (pentru Emena):

Mi` se poate intampla ceva? gen efect secundar? big grin

| Emena a răspuns (pentru DubiiDumm):

Mie nu mi s-a intamplat nimic