Buna:)
Un control ceva ai facut? ai urmau un tratament ceva? consumi coca cola? energizante?
Si astea ar putea fi cauza, ori o anemie/o raceala la plamani.
http://www.csid.ro/......-11289263/
Adreseazas-te medicului de familie si totodata vorbeste cu mama ta.
Mama stie ce se intampla cu tine? chiar nu inteleg atitudinea voastra de a vorbi cu parintii.
O zi buna sa ai:)
Vorbesc foarte des cu parintii mei.Nu-mi plac sucurile acidulate deloc!
Buna. E recomandat 8 ore, dar nu cred ca asta conteaza, s-ar putea sa fi anemica ( din cauza lipsei de vitamine si minerale - de la o mancare nediversificata si sanatoasa) sau sa ai niste probleme de sanatate. Te-as sfatui sa te duci la medicul tau de familie si sa faci un set de analize, dupa acele analize o sa vezi care este problema, dar si tratamentul.
Am facut analize si au iesit bine...
Înseamnă că nu te odihnești cum trebuie, chiar dacă dormi. Încercă să îți patul sau salteaua, sau încercă 2-3 zile să dormi pe alt pat.
Buna! Si eu sunt elev si dorm putin...cam 6 ore uneori. Dar incerc sa mentim 7-8 ore de somn.Eu iti sugerez sa faci si sport. Sau macar niste "stretching"... Poate ai lipsa de o vitamina sau de calciu cine stie. Iti sugerez sa te duci la doctor. Sau sa mananci mai sanatos.
Buna! Stiu cum e si eu sunt elev trebuie sa mergi la un doctor si trebuie sa o iei in serios iti poate afecta viața pe parcurs, vad ca mulți dau vina pe anemie dar nu zic ca nu este adevarat dar ar putea fi o problema psihica netratata la timp nu se stie niciodata asta e realitatea, in cele mai multe cazuri care are legatura cu psihicul asta ar putea fi cauza si la mine e la fel doar ca eu am o problema de sănătate asta e dar gandeste-te ca la examene o sa fie cam greu, deci consulta mai repede un medic bun