Buna! Si eu sunt elev si dorm putin...cam 6 ore uneori. Dar incerc sa mentim 7-8 ore de somn.Eu iti sugerez sa faci si sport. Sau macar niste "stretching"... Poate ai lipsa de o vitamina sau de calciu cine stie. Iti sugerez sa te duci la doctor. Sau sa mananci mai sanatos.
Buna. E recomandat 8 ore, dar nu cred ca asta conteaza, s-ar putea sa fi anemica ( din cauza lipsei de vitamine si minerale - de la o mancare nediversificata si sanatoasa) sau sa ai niste probleme de sanatate. Te-as sfatui sa te duci la medicul tau de familie si sa faci un set de analize, dupa acele analize o sa vezi care este problema, dar si tratamentul.
Buna:)
Un control ceva ai facut? ai urmau un tratament ceva? consumi coca cola? energizante?
Si astea ar putea fi cauza, ori o anemie/o raceala la plamani.
http://www.csid.ro/......-11289263/
Adreseazas-te medicului de familie si totodata vorbeste cu mama ta.
Mama stie ce se intampla cu tine? chiar nu inteleg atitudinea voastra de a vorbi cu parintii.
O zi buna sa ai:)
Vorbesc foarte des cu parintii mei.Nu-mi plac sucurile acidulate deloc!
Înseamnă că nu te odihnești cum trebuie, chiar dacă dormi. Încercă să îți patul sau salteaua, sau încercă 2-3 zile să dormi pe alt pat.
Buna! Stiu cum e si eu sunt elev trebuie sa mergi la un doctor si trebuie sa o iei in serios iti poate afecta viața pe parcurs, vad ca mulți dau vina pe anemie dar nu zic ca nu este adevarat dar ar putea fi o problema psihica netratata la timp nu se stie niciodata asta e realitatea, in cele mai multe cazuri care are legatura cu psihicul asta ar putea fi cauza si la mine e la fel doar ca eu am o problema de sănătate asta e dar gandeste-te ca la examene o sa fie cam greu, deci consulta mai repede un medic bun