Hipertensiune arterială. Ar fii fost bine un tensiometru. Calciu, magneziu, dar beți foarte multă apă cu puțin zahăr.
Sunați la 112, dacă nu vă simțiți bine.
Poate fi semnul unui preinfarct sau o tensiune cerebrală crescută.
Sănătate!
Am 24 de ani..nu cred ca se poate vorbi de preinfarct ..totusi. Sunt o persoana sanatoasa nu am alte probleme
Trebuie sa faci un EKG
Este o vârstă din buletin! Mulți ani fericiți!
Dar, asta nu înseamnă că e vârsta reală.
Iar, un consult medical nu dăunează, nici analize medicale.
Multă sănătate!
Din cauza băii fierbinti aburii ăia ti au facut rau, ai facut saună, faci duș nu baie fierbinte, ai probleme cu inima, nu toti supărtă băile fierbinti, sau sauna, tu ce varsta ai? Si cum te simti acum? Esti mai bine? Daca inca te simti rau cheama salvarea 112
Buna. Am 24 de ani. Probleme cu inima nu am. Am facut sport de performanta ani de zile. Cred ca doar am stat foarte mult 30-40 de minute. Acum sunt mai bine. Mai am stari de panica si simt ca nu pot sa respir dar pulsul si tensiunea eu le am perfecte.
@CristiDinBucuresti ti-a raspuns bine. Acum cred ca ti-a trecut. Dar pe viitor sa stii. Ti-a crescut tensiunea de la apa fierbinte si pentru ca ai stat mult in cada. Si de la tensiunea crescuta, toate acele stari.
Da. Mai mult ca sigur asta a fost. Eu sunt si o fire foarte panicoasa asa si am stari de anxietate si probabil de aceea am uneori unele stari care imi dau de gandit ca am altceva mai grav. Va multumesc pentru sfaturi
Nu i-a crescut tensiunea, ia scazut tensiunea din cauza aburilor din baie, ca daca i crestea tensiunea nu se simtea rau, dar asa ia scazut tensiunea si a apărut starea de lesin, si de rau.
Si la crestere si la scadere organismul e bulversat iar omul se simte rau. Stiu cazuri reale.
Apropo, fa-ti o baie fierbinte si masoara-ti tensiunea.
Eu de obicei am tensiunea mare.
Mergi la medicul de familie. Noi nu ne putem da seama, sunt nenumărate boli ce includ aceste simptome