| IamCorina041996 a întrebat:

Am si eu nevoie de un sfat va rog, sunt panicata!
Pe la ora 11 seara am intrat sa fac o baie fierbinte..intradevar am stat in cada, ma simteam bine pana cand a inceput sa imi fie foarte cald si sa am palpitatii. Cand am simtit aceste stari, am iesit in 10 minute.
Palpitatii inca mai am, am si o durere de cap, il simt asa infundat. Am luat o pastila dar nu ma pot calma? Ce poate sa fie? Imi este asa rau si simt ca nu pot sa respir!
Ce pot sa fac?
Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| PsyhoChild a răspuns:

Mergi la medicul de familie. Noi nu ne putem da seama, sunt nenumărate boli ce includ aceste simptome

| romeo78 a răspuns:

Hipertensiune arterială. Ar fii fost bine un tensiometru. Calciu, magneziu, dar beți foarte multă apă cu puțin zahăr.
Sunați la 112, dacă nu vă simțiți bine.
Poate fi semnul unui preinfarct sau o tensiune cerebrală crescută.
Sănătate!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Din cauza băii fierbinti aburii ăia ti au facut rau, ai facut saună, faci duș nu baie fierbinte, ai probleme cu inima, nu toti supărtă băile fierbinti, sau sauna, tu ce varsta ai? Si cum te simti acum? Esti mai bine? Daca inca te simti rau cheama salvarea 112

| Yuoia a răspuns:

@CristiDinBucuresti ti-a raspuns bine. Acum cred ca ti-a trecut. Dar pe viitor sa stii. Ti-a crescut tensiunea de la apa fierbinte si pentru ca ai stat mult in cada. Si de la tensiunea crescuta, toate acele stari.

| IamCorina041996 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Buna. Am 24 de ani. Probleme cu inima nu am. Am facut sport de performanta ani de zile. Cred ca doar am stat foarte mult 30-40 de minute. Acum sunt mai bine. Mai am stari de panica si simt ca nu pot sa respir dar pulsul si tensiunea eu le am perfecte.

| IamCorina041996 explică (pentru Yuoia):

Da. Mai mult ca sigur asta a fost. Eu sunt si o fire foarte panicoasa asa si am stari de anxietate si probabil de aceea am uneori unele stari care imi dau de gandit ca am altceva mai grav. Va multumesc pentru sfaturi

| IamCorina041996 explică (pentru romeo78):

Am 24 de ani..nu cred ca se poate vorbi de preinfarct ..totusi. Sunt o persoana sanatoasa nu am alte probleme

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Yuoia):

Nu i-a crescut tensiunea, ia scazut tensiunea din cauza aburilor din baie, ca daca i crestea tensiunea nu se simtea rau, dar asa ia scazut tensiunea si a apărut starea de lesin, si de rau.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru IamCorina041996):

Trebuie sa faci un EKG

| romeo78 a răspuns (pentru IamCorina041996):

Este o vârstă din buletin! Mulți ani fericiți!
Dar, asta nu înseamnă că e vârsta reală.
Iar, un consult medical nu dăunează, nici analize medicale.
Multă sănătate!

| Yuoia a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Si la crestere si la scadere organismul e bulversat iar omul se simte rau. Stiu cazuri reale.

| Yuoia a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Apropo, fa-ti o baie fierbinte si masoara-ti tensiunea.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Yuoia):

Eu de obicei am tensiunea mare.