Viata te va cali si vei deveni mai curajoasa.Probabil te-a impresionat imaginea unui spital.
Parintii tai ar fi trebuit sa fie langa mama lor, esti un copil care poate fi marcat pe viata datorita suferintei bunicii tale.
Spune-le si lor, poate mai au de invatat.
Liniste-te Andrada.Cred ca esti obosita si poate si de la caldura se datoreaza starea asta.Nu-i exclus sa ai si o usoare indigestie.Ia un no spa si bea un ceai calmant.Gaseste un film care sa te scoata din starea in care te afli acum.O sa adormi si maine vei fi fresh.Hai zambeste, totul o sa fie bine.
Stai linistita! Nu o sa mori.Si eu am fost o data in Bucuresti si a trebuit sa calatoresc multtt, de la oboseala am scapat paharul de hirtie cu apa pe jos in spital! Lipsa de calciu poate fi un motiv pentru care te simti asa. Pina maine iti trece. Funda?
Viziteaza un psiholog sau discuta cu mama.
Logic, nu ai cum sa mori dintr-odata fara un motiv intemeiat (Probleme cu inima, cancer, etc). Asta este o problema de auto control. Cel mai bine e sa cauti un psiholog. Psihologul nu este pentru nebuni, cum zic unii...Este un om care te ajuta sa treci peste lucruri grele sau foarte grele. Sper ca te-am ajutat.