| DiiDuu a întrebat:

As vrea s atin dieta pentru ca eu ma consider plinuta.am 50 kg si am 12 ani...rolling eyes.Imi puteti spune ce pot manca si ce nu, pentru dieta. FUNDA happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| delyaxdddd a răspuns:

Crede-ma ca nu esti grasa, ce inaltime ai? eu una am 12 ani si nu e okay sa am 43 de kg la 1, 60. ma rog,cat despre slabit nu-ti recomad desi daca vrei,trebuie sa faci sport, sa mananci fructe si legume, sa mananci supe usoare fara multe zarzavaturi, nu stiu ce sa zic, bafta.dar ai grija sa nu slabesti prea mult poate cauza o boala psihica si grava. :* ceaw

3 răspunsuri:
| darkgirl58 a răspuns:

Alerga multe fructe si legume fara carne si prajeli am slabit 4 kg intr-o sapt cu mancare normala ( gen supa de pui ) si mult sport cate 2 ore pe zi pana transpiram asta e secretul nu mananci seara

| DiiDuu explică (pentru delyaxdddd):

Am cam 1.58- 59 m. si mersi :*

| DiiDuu explică (pentru delyaxdddd):

Pai am cam 1.57 sau 58. happy