| DeliaAlisse a întrebat:

:*
Aş vrea să slăbesc cam în 2 săptămânii, dar sinceră nu pot.
Am şi nişte probleme cu spatele şi nu pot face prea mult sport [ adică în exces ].Eu aveam 47 de kilograme la 13 ani, acuma am 80 de kilograme la 14 ani.Da...m-am îngrăşat pe bază nervoasă, că am avut nişte probleme de famile, alea-alea şi aşa am reuşit să mă îngraş atât de mult, plus că am oasele foarte grele.
Acuma încerc să scap de vreo 25 de kilograme.Eu slăbesc foarte repede, adică în trei zile dacă ţin cură pot să slăbesc şi 4 kilograme.
Eu am mai multă grăsime pe partea de picioare, parte de mai sus a picioarelor, la "pulpă" [ rolling on the floor ], la abdomen şi obrajii [ faţă ].
Dacă mi-aţi putea recomanda nişte exerciţii şi diete d-astea.
FUNDĂ + VOT LA CEL MAI BUN RĂSPUNS! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DeliaAlisse explică (pentru 400kg):

Nu prea pot face, pentru că am şi probleme cardiace...

| torettoFL a răspuns:

Incearca sa nu mai manci vreo 2, 3 zile ( deloc ) nu o sa mori.

| Mihaela_Sirbu_1997 a răspuns:

Eu nu ma ingras niciodata incearca sa ti putin regim vreo 1 saptamana si sa mananci cantitate putina si de multe ori pe zi si incearca atunci cand mananci carne sa fie piept de pui