Lasa-te de fumar, 16 ani este o varsta prea fragila, iti vei face mai mult rau daca continui
Ziua iți trece?
E o raceala noua care apare doar noaptea, ce stim noi
Nu are cu cine se incălzi.
Răceală netratata probabil du-te la medicul de familie baga antibiotice forță în tine ăla? csz nu ai nimic așa spuneam și eu la 13 ani
Ori ai o raceala netratată, care poate sa se agraveze, ori exagerezi foarte mult cu fumatul fapt ce dăunează plămânilor, ori ai anxietate puternica, care poate sa îți dea durere în piept și lipsa de aer, dar eu zic sa te duci la un control, o radiografie la plămâni, ekg la inima, și dacă totul îți iese bine înseamnă că ești pe sistem nervos, ai anxietate, renunță la fumat, dar dintr o data, nu treptat căci dacă o faci treptat nu o sa te lași niciodată. PS. Anxietatea și depresia te face sa te gândești ca ai avea mi știu ce boli, dar sfatul meu este sa îți faci un control general
Nu este cancer, stai liniștit. Cel mai bine este sa te duci la doctor sa vezi de ce te doare in piept, pentru că nu este normal la o simpla răceală, s-ar putea sa fie o bronșită acută.
Tu îți cunoști corpul cel mai bine, trebuie sa ai grija de el și pe termen lung. Eu te sfătuiesc să te lași de fumat cat mai curând pentru că este un viciu de care scapi extrem de greu, cu extrem de multe consecințe (și fizice, și psihice) - caută pe google.
Multă sănătate și sper că te-am ajutat!
yoloqerty întreabă: