Presupun ca te tachineaza cineva pe seama greutatii tale, daca poti mai pune 5 kg, mie mi-au trebuit 8 ani sa realizez ca sunt bine asa cum sunt. Am 45 de kg si stii ce? Nu imi pasa daca ceilalti ma considera slaba, daca stau sa ma uit in gura lumii o parte din mine ar avea 30de kg iar cealalta 70... unde vei ajunge daca asculti ce spun altii? Daca nu le plac pentru ca ai 41 de kg e problema lor, nu a ta, au o problema cu ei nu cu tibe, de fel cei care critica au cele mai multe remuscari, ei nu se simt bine in pielea lor si vor sa te faca si pe tine sa te simti prost. Deci zi-le sa-si faca griji de greutatea ta fara sa-ti spuna si daca mai poti, sa nu te fortezi niciodata sa faci ceva ce nu-ti place, mai pune 5kg
Nu mai asculta pe toata lumea care nu are treaba cu medicina, cel mai bine e sa vorbesti cu medicul, depinde de constructia ta, daca ai o constructie mai solida, nu e o problema ca ai mai multe kg, cum si daca ai una mai firava, sa ai putine kg de multe ori e in regula.
In cazul tau consider ca nu esti slaba, esti intre.
Este buna greutatea ta.
Am gasit un tabel pe net in care spune ca un copil la 156cm este bine sa aiba 41, 9 kg dar asta la 15 ani. Acum depinde si de inaltimea pe care o ai. Dar pe scurt nu, nu esti slaba, esti tocmai bine. Daca stau sa ma gandesc si eu sunt cam ca tine. Am 14 ani, 157cm si 43 de kg si mi e pare ca sunt slaba, dar e bine, lumea zice dupa ca-s anorexica!
Te pup!
Pentru fete greutatea ideala este intre 34 si 66, 6 kilograme iar inaltimea intre 1. 45si 1.68.La baieti greutatea ideala este intre 33, 8 si 65, 3 iar inaltimea intre 1.43 si 1.69. Sper ca te-am ajutat.
Eu is baiat am 13 ani 1.60 47 kg si pentru inaltimea ta greutatea asta este perfecta
Esti perfecta asa cum esti, nu iti fa griji din astea la 13 ani, preocupa-te de orice altceva cat inca poti trebuie sa te simti tu bine in pielea ta si sa nu ti pese de parerea altora, si nu greutatea conteaza cel mai mult. Take care
Nu. Este foarte bine. Ai o greutate normală. Și eu am 13 ani și am 1.55 și am fost la doctor tot cu aceeași întrebare și mi-a spus că este perfect normal nu te teme.
La varsta si inaltimea ta e foarte ok. Daca ai o alimentație echilibrata nu ar trebui sa te ingrijoreze nimic. Sper ca te-am ajutat!☺️
Este foarte bine, este undeva la jumatate.
La varsta ta greutatea ideala este intre 38 si 55 de kg.
O zi placuta!
Buna! Dupa "standarde", da, esti un pic cam slabuta. Insa atat timp cat analizele iti sunt bune, nu te infometezi, ai energie si te simti echilibrata este in regula.
Daca ti se vad oasele foarte mult nu este ok pentru ca ajungi la anorexie.
Daca ai ajunge le 45 ar fi ok pentru inaltimea ta si poate si pentru varsta.
Daca ti se vad oasele foarte mult nu este ok
Daca ai ajunge le 45 ar fi ok pentru inaltimea ta si poate si pentru varsta.
Vazusem un tabel in care scria ca trebuie sa ai intre 47 si 52. Eu am 17 ani si am 47. Depinde si de constructia corpului. Eu asa sunt mai slabuta, nu ma pot ingrasa.
Din ce in ce mai multe adolescente sufera de tulburari de alimentatie. Ce poti si ar fi bine sa faci pentru tine la varsta asta ar fi sa mananci echilibrat si sanatos si sa ai grija sa ai o activitate fizica in fiecare zi (sa iesi la plimbare macar 45 de minute pe zi este deja o activitate fizica buna si sanatoasa). Sa stii ca nu exista o greutate ideala si un corp ideal spre care sa tinzi. Cel mai ideal corp si greutate pe care o poti avea este unul sanatos.
Eu as spune ca 45 de kilograme ar fi perfecte, acum esti cam slăbuță dar trebuie sa te simti tu bine in corpul tau
Deocamdata e ok. Asa am fost si eu, si in liceu am inceput sa prind "contur". Anyway, mai bine slaba decat grasa? Pupici si nu te ingrijora.
Dupa mine e perfect! eu am 12 ani si am exact ca tine! Nu esti slaba! Sunt sigura ca arati perfect!
Nu, ești foarte ok. Dacă ai 1m și 56cm ar trebui sa ai maxim 46 de kg și ar fi ideal dar din punctul meu de vedere ești ok.
Cam da, normal trebuie sa ai in jur de 50 de kg asa ca, pune te pe ingrasat?
Salut! Ti-am citit intrebarea si eu am la fel 13 ani si 158 cm. Am o greutate de 50 de kg si sunt si eu slaba deci la varsta ta asa ceva nu este normal.
Sarah_2707 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: