Pai trebuia sa specifici. Si ca sa stii nici la capitolul ciorbe, supe, sandwich-uri nu poti manca orice. Ciorbele de gaina de curte sau de porc sunt grase, sandwich-ul contine minimum o felie de paine, care ingrasa, contine cascaval, care iar ingrasa, mai bagi o sunca, iar ingrasa. Deci nu poti manca orice, indiferent la ce te-ai referit.
pai fata mea, tu crezi ca bagi in tine ca sparta, nu-ti misti fundul si slabesti de la o crema? Crema e caca maca.
Ca sa arati bine, trebuie sa depui efort. Te duci frumusel la sala sau in parc, alergi pana curg apele de pe tine, faci miscare, pedalezi pe bicicleta etc. Macar o ora pe zi de efort de intensitate medie.
Si nu, daca vreau rezultate, nu poti manca orice. Fara dulciuri, paine si tot ce inseamna fainoase, cat mai putine grasimi si prajeli. Carne la gratar sau cuptor (de pui sau peste), salate, supe si fructe.
Daca te dai cu crema de slabit esti proasta.
Mai fata, lasa cremele de slabit in pace si mananca fructe si legume, si fa jumatate de ora de sport sa vezi ca ai sa dai cate 2 kg jumatate pe zi.
Nu va inteleg cu pastilele astea, ceaiurile, cremele; voi credeti ca slabiti 10 kg daca bagati in voi d-astea.
Eu am avut 90 kg si am ajuns la 70 numai cu fructe, legume si miscare.
Si da-te cu crema si mananca orice.
Crema inlatura urmele de celulita si nu pierderea in greutate.Aici lucreaza sportul si alimentatia!
Nu exista crema de slabit.Grasimea se duce de pe tot corpul si nu doar dintr-o zona, prin limitarea caloriilor si carbohidratiilor, nu prin creme, medicamente, etc.