Bună!
NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum, pentru ca să vedem dacă e necesar să slăbeşti.
INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...
Toate cele bune.
In primul rand fa un program de masa si somn cat mai regulat, altfel indiferent de dieta, nu vei avea efectul scontat.
Dupa cum ai formulat intrebarea iti poti da seama ce sa faci. nu e bine sa dormi doar 4 - 5 ore, Ci 8 sau mai mult. Depinde de tine. Dupa va trebui sa mananci fructe. Renunta la mancarea care contine grasimi sau alte porcarii. Dupa ora 8 seara nu trebuie sa mai mananci nimic. Cel mai bine ar fi sa iti faci un program in care sa precizezi ora la care mananci te culci faci sport etc. Sportul nu trebuie sa lipseasca. Un mar pe zi si incet cu incet vei slabi. Fundita?
Bună! Chiar dacă nu am kilograme în plus, folosesc o dietă pentru detoxifierea organismului. Am auzit că este foarte bună și pentru slăbit. Dieta este cam așa: fără dulciuri, snacksuri și alte grăsimi, doar orez cu garnitură nu foarte grasă timp de o saptămână. Este foarte indicat ca în acest timp, dimineața să bei un pahar cu suc de fructe natural. Și eu am mâncat multe prostii, și după această saptămână chiar am simțit un efect miraculos. Mult succes!