| LupuMia a întrebat:

Hei TPU, de cateva zile am niste dureri de masea infernale, imi poate recomanda cineva un remediu naturist sau babesc? Sunt in vacanta si nu pot merge la medic pentru ca sunt in alta tara. Si atunci cand ma doare maseaua ma doare si urechea de pe aceeasi parte, nu mai suport.Va rog sa ma ajutati. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PrintesaGumitaa a răspuns:

Iti trebuie esenta de vanilie si o discheta demachianta sau orice material micut.
Dupa ce pui esenta pe discheta (o cantitate potrivita), o pui pe dintele care te doare. Sa inchizi gura, adica sa tii discheta intre dinti. Iti va mai alina durerea dar dupa ce ajungi in tara sa mergi la un stomatologwinking

7 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Cum poti sa stai zile intregi cu o durere de masea? Fugi de urgenta la dentist! E singurul remediu. Tu ai o carie ajunsa la nerv acolo. Nici un leac babesc n-o sa repare asta. Poate doar calma durerea pentru cateva ore.

| Peridava a răspuns:

Si in alta tara sunt stomatologi!

| Raducons a răspuns:

Cumpara un medicament pentru calmare poate se amelioreaza daca nu trece, dentistul nu are ce sa faca cat timp doare.

| LupuMia explică (pentru Lioana):

Maseaua nu este cariata, e sparta dar cariata nu.

| LupuMia explică (pentru Raducons):

Am cumparat de aici niste antibiotice sa curete infectie de acolo, si abia dupa ce mi trece infectia pot face ceva

| Lioana a răspuns (pentru LupuMia):

Crapata, cariata, rezolvarea e aceeasi.

| alex15ccc a răspuns:

Analgezice.