Cat spirt si otet poti sa tii? Faci rana si iar nu e bine.Pastile degeaba iei pentru ca nu-si fac efectul din cauza infectiei. E grav daca infectia s-a dus in gat pana vine doctorul tau infectia poate inainta, mai bine incerci sa rezolvi ceva pana vine doctorul la un alt medic.
Paduden; antibiotice ampicilina una la 8 ore; iei vreo 2 saptaminii; nurofen pentru durere; Metronidazol pastile pentru infectii se ia una pe zi multa sanatate o sa te ajute la puroi metronidazolul
Poti sa mergi la farmacie o farmacista iti poate da pastile sa dispara puroiul. daca nu dispare mergi la urgenta cu maseaua aia
Draga mea, du-te la dentist! In primul rand av curaat acea masea.100% pentru ca puroiul merge continuu si continuu.Du-te la un alt medic.Nu sunt remedii. Poate nu o sa-mi dai funda pentru ca am scris foarte putin dar...asta e tot! Ce sa mai sugerez? Medicamente? Poti sa mergi la farmacie o farmacista iti poate da pastile sa dispara puroiul. daca nu dispare mergi la urgenta cu maseaua aia. Gata si punct.Respect pentru claudiea79
Clatesteti gura cu putina apa. Dar cel mai bine e sa mergi la dentist
Deeaandreea9156 întreabă: