Dupa ce mancarea nu mai este in stomac, iti va fi foame.
Nu orice aliment se digera in acelasi timp (ca durata).
Dar daca ai greturi dupa masa, e grav. Mergi cat de repede poti la un medic internist. Ori fierea, ori ficatul tau sunt grav bolnave. Nu e de joaca.
Păi mi-e frică dacă e gastroenterolog, deoarece am auzit numai chestii creepy despre acea ramură a medicinei. E tortură pe viu, ca să-ți introducă toate acele furtune pe gât sau camere sau ce-or fi. Deci îmi este frică.
Dar am să mă duc totuși, deoarece starea mea se tot agravează.
Ficat gras hepatic sau chiar simptome de pancreatita ceea ce e foarte nasol, dar vestea buna este că putem schimba asta, și mie îmi venea greata de la orice mâncăm dar de o luna am trecut pe fructe și carne de pui ce crezi numai simt deloc greata, mă și mir, am și trigliceride mari 600 și colesterolul iar ăla bun e mic, din cauza alimentației proaste, lipsei activități fizice, obezitatea, ai grija de sănătatea ta
Iti va fi introdus un bec legat de un tub pana in burtică. Eu unul nici tubul de aspirat la fentist nu il pot tine fara sa am greata. Imaginează-ți cum e sa ai un tub in burta împins pe gat. Deja am coșmaruri
Trebuie sa faci ceva asta în privința asta că nu e de gluma, cu tensiunea, glicemia cum stai?