| Andreea202 a întrebat:

Hei TPU! De ce când beau lichide am observat ca ma umflu în burta mai mult pe partea stânga? De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la medic sa-ti faca investigatii medicale si sa te consulte pe burta, ca noi nu putem ghicii in stele, de ce ti se umfla tie burta.

| InYourMind a răspuns:

Pentru ca stomacul e pe partea dreapta laughing
Tu unde crezi ca ajung lichidele lol

| Andreea202 explică (pentru InYourMind):

Știu. Dar uneori mi se pare ciudat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acolo e colonul. Ma gandesc ca lichide inseamna cola si prostii deci stii ce inseamna

| Andreea202 explică (pentru anonim_4396):

Nu prea bau cola foarte rar. Dar as vrea sa știu ce înseamnă?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate ai stomac in cascada asta se va vedea numai la endoscopie, cand ai stomac in cascada mincare si tot ce bei da pe afara, mergi sa faci endoscopie singura analiza care depisteaza exact cauza, poate ai altceva cum ar fi hernie hiatala. Deci ecografie si endoscopie.Ce varsta ai?

| Andreea202 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Aproape 18 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai probleme cu colonul sau cu splina, mergi la gastroenterologie, nu e normal ce simți acolo.
Încearcă sa renunti la apa minerala, sucuri acidulate o perioada.

| Andreea202 explică (pentru anonim_4396):

Da. Beau mai multa apa doar ca nu îmi place când beau asa multa ca urinez foarte des

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Andreea202):

Bea puțin și des atunci. Cu cât consumi mai mult lichide cu atât vei merge mai frecvent la baie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Andreea202):

Pai apa se absoarbe putin in stomac, putin in intestine si restul in colon daca e multa apa. Daca are zahar atunci fermenteaza