| Ionel221 a întrebat:

Hei TPU, de curand am fost la sala cu prietenii si am lucrat spatele si am facut 2-3 serii de ramat..adica http://www.youtube.com/watch?v=yYcNkjzSrjA
si m-o cam durut in zona lombara desigur le-am facut cu spatele drept, dar fara centura.De vineri cand am avut febra si pana azi nu mi-a trecut durerea, adica ce poate fi? Am avut si febra la spate, si de asta am zis ca poate e de la ea, dar febra mi-a trecut.Cand fac aplecari sau folosesc spatele incepe sa ma doara si putin coloana in zona lombara...

Daca a mai avut cineva asa sau stie despre ce e vorba va rog sa ma ajute cu un raspuns, si apoi ma voi duce la doctor daca este cazul.
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| geo1200 a răspuns:

Stai linistit asa am patiu si eu de la acel exercitiu o sa iti treaca pe mine m-a durut cam doua saptamani poti incerca sa inlocuiesti exercitiu (eu asa am facut) sper ca am fost de ajutorbig grin

3 răspunsuri:
| Ionel221 explică (pentru geo1200):

Mersi frt, ai avut dreptate dupa 1-2 saptamani iti trece.
M-am speriat credeam ca am afectat coloana sau nu stiu ce ***.
Oricum deacum o las mai moale cu spatele. big grin
Mersi de raspuns.

| geo1200 a răspuns (pentru Ionel221):

Npc nu trebuie sa o lasi mai moale poti doar sa inlocuiesti exercitiulwinking bafta

| Cosmin86 a răspuns:

Ai zona lombara foarte slaba, o lucrezi in vreun fel? Cel mai eficient exercitiu este indreptari cu haltera, sau macar niste hiperextensii sa faci.