| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

De curand m-am apucat de fitness pentru a slabi si a tonifia...Fac 35 de minute la bicicleta(cu pauze, prima data 15 minute si dupa 20)fac genoflexiuni,exercitii pentru piept, abdomene si asa mai departe. Faza e ca am auzit ca din cauza exercitiilor nu mai cresti in inaltime. E adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este adevărat, exercițiile fizice tonifiază masa musculară, dezvoltă corpul.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| WeAreLegion a răspuns:

Te opresti din crestere in inaltime doar daca lucrezi cu greutati deasupra capului, deoarece iti taseaza vertebrele!

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru WeAreLegion):

Pff...am facut si asa ceva.Adica, cu ajutorul unor greutati (2 kg) am facut exercitii si am facut si la acest aparat :
http://www.padesign.3x.ro/pozearticol/219319114.jpg

| xBya a răspuns:

Doar daca esti atat de disperata sa slabesti incat depui efort peste masura, te dezhidratezi, lesini, cazi lata, te lovesti la cap, ai halucinatii si te simti urmarita de un poltergeist care te sperie in asa masura incat te opresti din crestere. Altfel, no.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru xBya):

laughing Sa nu exageram...