Nu e normal, normal e sa domi 8 h pe noapte (nici mai mult nici mai putin). Un program ideal de somn ar fi in intervalul 22.00-06.00.
Eu fac naveta la liceu,,, deci oricum la 6:00 ma trezesc... si seara dca ma culc devreme ma trezesc in timpul noptii... nu ma pot culca la 10:00
Cred ca e normal, somnul cel mai odihnitor se spune ca este cel de pana-n miezul noptii.Ca sa nu te mai trezesti la 3, incearca sa te culci la 10-10:30.Chiar daca te trezesti nu aprinde televizorul sau lumina, stai in pat si vei adormi la loc. Seara bea o cana cu lapte cald, iti va da un somn linistit. Numai bine.
Mam mai culcat pe la 10:00-10:30. si tot asa ma trezeam... nu aprindeam nimic... ma uitam doar la ceas sa vad cat e. ca sa stiu la cat m-am trezit si apoi ma uitam la tavam pana adormeam. Nu mai beau lapte de vreo 5-6 ani mi se face greata,,, alta solutie?
Ia o pastila de calciu.
Te trezesti in timpul noptii din cauza stresului sau a unui cosmar pe care il ai noapte de noapte.
Cand te culci tarziu te trezesti la 3 dupa-amiaza sau dimineata?
Un somn bun si sanatos ar fi de 9-10 ore, poti avea anumite probleme daca dormi prea putin. Citeste aici e bine de stiut : http://www.eva.ro/......32359.html
O zi buna!
Este evident ca te scoli seara tarziu din cauza unui vis urat care nu te lasa sa dormi. Funda?
Nu e nici un vis... ori nu vises... ori am visuri normale