| AlCoLiKdEnIsA a întrebat:

Deci eu seara cand ma culc devreme gen 21:00-21:30 ma trezesc in timpul noptii cam pe la 2, 3,5... de fiecare data... iar cand ma culc tarziu de obicei ma trezesc pe la 3. este normal?
Funda! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| MunkyAlexa a răspuns:

Este evident ca te scoli seara tarziu din cauza unui vis urat care nu te lasa sa dormi. Funda?

| anytimeanywhere a răspuns:

Cand te culci tarziu te trezesti la 3 dupa-amiaza sau dimineata?
Un somn bun si sanatos ar fi de 9-10 ore, poti avea anumite probleme daca dormi prea putin. Citeste aici e bine de stiut : http://www.eva.ro/......32359.html
O zi buna!

| Seepty a răspuns:

Te trezesti in timpul noptii din cauza stresului sau a unui cosmar pe care il ai noapte de noapte.

| AlCoLiKdEnIsA explică (pentru MunkyAlexa):

Nu e nici un vis... ori nu vises... ori am visuri normalewinking

| Mihaela1964 a răspuns:

Cred ca e normal, somnul cel mai odihnitor se spune ca este cel de pana-n miezul noptii.Ca sa nu te mai trezesti la 3, incearca sa te culci la 10-10:30.Chiar daca te trezesti nu aprinde televizorul sau lumina, stai in pat si vei adormi la loc. Seara bea o cana cu lapte cald, iti va da un somn linistit. Numai bine.happy

| AlCoLiKdEnIsA explică (pentru Mihaela1964):

Mam mai culcat pe la 10:00-10:30. si tot asa ma trezeam... nu aprindeam nimic... ma uitam doar la ceas sa vad cat e. ca sa stiu la cat m-am trezit si apoi ma uitam la tavam pana adormeam. Nu mai beau lapte de vreo 5-6 ani mi se face greata,,, alta solutie?

| Mihaela1964 a răspuns (pentru AlCoLiKdEnIsA):

Ia o pastila de calciu.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu e normal, normal e sa domi 8 h pe noapte (nici mai mult nici mai putin). Un program ideal de somn ar fi in intervalul 22.00-06.00.

| AlCoLiKdEnIsA explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Eu fac naveta la liceu,,, deci oricum la 6:00 ma trezesc... si seara dca ma culc devreme ma trezesc in timpul noptii... nu ma pot culca la 10:00 sad

| Kate20 a răspuns:

Lapte cald cu miere inainte de culcare.