| Dedeu04 a întrebat:

Doresc sa slabesc cam 3-4kg dar nu stiu cum,ce trebuie sa fac, ce sa mananc? As vrea cat mai multe detalii.DAU FUNDA:********

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Ai greutate NORMALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 54, 3 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai chiar cu 5 kg mai PUŢIN decât greutatea IDEALĂ, aşa că, este PERFECT!

NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!

Dacă vei mai slăbi, vei ajunge SUBPONDERALĂ ( prea SLABĂ )!

O zi frumoasă.

6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( şi dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă e necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

| Dedeu04 explică (pentru bursuc001):

Am 17 ani, 1, 58, greutate 49kg si sunt fata :d

| bursuc001 a răspuns (pentru Dedeu04):

Ai greutate NORMALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 54, 3 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai chiar cu 5 kg mai PUŢIN decât greutatea IDEALĂ, aşa că, este PERFECT!

NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!

Dacă vei mai slăbi, vei ajunge SUBPONDERALĂ ( prea SLABĂ )!

O zi frumoasă.

| thegatekeeper a răspuns:

Trebuie doar sa consumi mai putine alimente decat in mod obisnuit (sa zicem jumatate sau 2/3, in functie de cat de repede ai nevoie sa slabesti), sa eviti dulciurile si orice alta mancare "grea", sa bei cat mai multa apa si de preferat ar fi sa faci si miscare macar 30 de minute pe zi, daca vrei rezultate mai rapide.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

20-30 de minute de cardio pe zi, fructe, legume, carne doar de pui, salate si muulta apa! Succes!

| LarissaMouse a răspuns:

Buna!
E imposibil sa nu stii ce sa faci laughing
Toti stiu ca daca vrei sa slabesti trebuie sa faci sport.O modalitate simpla, placuta si relaxanta este sa iesi dimineata si seara la alergari, cam cat de mult poti tu.Si,daca ai vrea sa faci in casa si niste exercitii cardio, ar fi erfect. Poti scrie pe youtube exercitii cardio si acolo gasesti mii de tipuri.Iar in legatura cu mancarea:
elimina dulciurile, micsoreaza cantitatea de paine sa chiar elimin-o si mananca mai multe fructe si legume.
Sper ca te-am ajutat!

| FoundYouLover a răspuns:

Se gasesc tot felul de diete pe google si prin reviste/ziare si poti sa faci sport si sa bei multa apa sau limonada dar sigur vrei sa faci asta? Adica stii ca dupa o dieta poti ajunge sa pui pe tine in scurt timp mai multe kilograme decat ai dat jos?