| deea2sabau a întrebat:

Hei TPU, eu am probleme cu acneea mai ales pe spate si pe brate :O Eu sunt mai plinuta de felul meu si multe persoane mi-au spus ca trebuie sa fac SEX ca sa imi treaca, pana si medicul dermatolog laughing (sunt virgina), dar am observat ca si mami are pe spate acnee si nu stiu ce sa fac. As fi dispusa sa o fac daca as stii ca imi trec macar jumate straight face ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Morooo a răspuns:

laughing Cum ai stat pana acum cu acnee cred ca ai putea sta si de acum in colo. Cine te place te place asa cum esti, nu cum vor altii sa fii. Si eu am acnee pe brate si nu ma deranjeaza foarte tare de cand am descoperit pudra. happy Eu zic sa nu o faci, cu siguranta exista multe alte tratamente. happy Mult noroc!

| addryanboss a răspuns:

laughing Am acnee pe spate si acelasi lucru mi-l zice mama, dar asa in gluma mai mult, nu um medic sau ceva laughing
Eu folosesc o crema nu sunt sigur de care stiu ca e portocalie e foarte buna exista si alte remedii nu doar sexul, dar si alte cauze de exemplu pot fi de la o infectie ceva...

| deea2sabau explică (pentru addryanboss):

Medicul a spus ca am sangele gos si de asta si ceva de hormoni :/

| giony54 a răspuns:

Da au dreptate este o dereglare hormonala si se trateaza asa, si de acolo si greutatea.