| Panteraa a întrebat:

Imi cade parul foarte tare si nu stiu din ce cauza. E destul de lung si acum aproximativ 2 ani era chiar foarte des. Am folosit placa destul de des o perioada si presupun ca e din cauza asta, dar de o perioada de timp nu prea mai folosesc placa, aproape deloc si parul meu continua sa cada destul de tare si a ajus foarte rar. De doua luni imi fac o masca pentru par din uleiuri (de ricin, de cocos, de masline) o data pe saptamana, dar nu vad nicun rezultat. Ce remedii mai stiti? Sunt disperata din cauza asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Porcusorul a răspuns:

Foloseste un uscator cu flux de aer rece, evita pe cat posibil placa, nu spala parul mai mult de 3 ori pe saptamana, nu il vopsi niciodata, nu il brusca la periat. Schimba samponul si, daca e cazul, balsamul cu unele potrivite pentru conditia ta, dar neaparat din gamele profesionale, nu din ce gasesti la supermarketuri.

6 răspunsuri:
| EstiSiSuntExemplu a răspuns:

Îți spun de pe acum sa îți lași parul..Este mare normal ca mai cade.Ju încerca toate euleiurile..mai rau faci. exista în farmacii Vitamina A și îți poți face un fel de ulei, intreaba-l e pe farmaciști vor știi ele ce să-ți propună.Mai ușor cu placa...nu e prea ok sa faci asta foarte des... dacă nu te emoții abține măcar mai răreste.
Succes

| Ririru a răspuns:

Masti cu ulei de ricin.

| Panteraa explică (pentru EstiSiSuntExemplu):

Stiu ca e normal sa mai cada, dar eu am aproximativ un an de cand nu scap de problema asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija la alimentatie, conteaza foarte mult. Foloseste cu grija doar masca cu ulei de ricin numai exagera ca ii faci rau.

| Violleta2022 a răspuns:

Asta este efectul folosirii placii pe termen indelungat, parul se usuca, sa arde si cade!
Degeaba vei pune masti cu uleiuri, pentru ca la un par ars, nu functioneaza decat forfeca!
Incearca sa accepti realitatea, ca parul tau este ars, deci, nu mai ai ce-i face, decat sa-l tunzi!

| kiri11 a răspuns:

Stres, dieta nesanatoasa... multe pot fi cauzele problemei tale. Eu de exemplu folosesc uleiul de cocos si gama produselor vivese sense duo. Efectele sunt foarte bune happy