| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

In primul rand as vrea sa va urez La multi ani!
In al doilea rand. Cred ca am o migrena destul de severa. Ma doare capul de la tample pana la ceafa si mi-e greata. Am luat un algocalmin, parca durerea de cap s-a mai diminuat, insa tot mi-e rau. Daca ma ridic din pat cred ca o sa vars, nu ajung pana la baie.
Ati confruntat asemenea probleme? Ce as mai putea sa fac? Am fost la doctor si mi-a spus ca am sinuzita. Mi-a dat niste pastile, le-am terminat, capul nu m-a mai durut o perioada iar acum s-a reinstalat durerea. Nu prea cred ca acum ma doare capul din cauza asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sickoffallthings a răspuns:

Si eu am sinuzita, insa pastilele nu prea ajuta ca odata ce ai sinuzita nu mai ai ce face decat sa te ingrijesti, sa porti caciula, sa nu dormi cu parul ud.Acum nu cred ca e de la sinuzita, ca te obicei durerea de sinuzita se manifesta la nivelul fruntii pentru ca se infunda sinusurile cu puroi. Acum ma gandesc cum ai stare de greata sa nu te fi deocheat cineva.

2 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne explică (pentru sickoffallthings):

Posibil si asta, mai ales ca am fost la un restaurant aseara. Mi-a trecut acum durerea de cap, dar inca mi-e putin greata.

Abh
| Abh a răspuns:

Ai o dischinezie biliara, probabil ai exagerat cu mancarea grasa si prajita de sarbatori. Ia No-spa de 3 ori pe zi cate o tableta si bea ceai de sunatoare. Cat despre mancare, paine prajita, doar dupa ce se diminueaza greata.