anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Lucrez la o cofetărie și mi s-a spus ca să fac analize medicale. Ce analize trebuie sa fac mai exact, și cât costă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Alea uzuale care le poti face si gratis daca ai asigurare medicala

| Ineys a răspuns:

Si de ce ne intrebi pe noi si nu intrebi angajatorul?
Ti-a spus sa faci analize tu nu aveai habar ce analize sa faci si ti-a fost rusine sa intrebi " Da ce analize domle? " sau cum?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să lucrezi la o cofetărie, ar fi trebuit să iți ceară mai întâi analizele și apoi să te angajeze.
De la serviciu ceri un formular de angajare. Pe el este un loc, o rubrică unde un medic își pune avizul lui de apt pentru muncă.
Pe această fișă de angajare se vede postul pe care urmează să fii angajată. În funcție de acest post medicul decide ce analize trebuie făcute.
Trebuie o analiză de sânge și una de plămâni.
La un cabinet de medicina muncii aceste analize se fac în aceeași locație, nu trebuie să te plimbi pentru aceasta prin oraș. Poate să te coste maximum 200 de lei.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Analize de sînge si coprocultură sa vada ei ca nu ai vreo boală ca lucrezi in alimentatie publică, cofetarie, sa nu imbolnavesti clientul cand vinziu si ambalezi prăjiturile, ce varsta ai? Esti fată? Analizele nu te costă nimic daca ai bilet de trimitere de la medicul de familie, si card de sanatate ca cu acest card esti asigurat. Sănătate multă.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este o analiză din care se vede că nu ai tuberculoză.
Așa că, mă nene du-te la un cabinet medical de medicină a muncii și vezi ce analize se cer la o angajare pentru un post în alimentația publică, inainte să mă acuzi că eu nu știu. La revedere, nene.

| PandaaPanda a răspuns (pentru Ineys):

Uite ca am vrut sa întreb aici. Care este mai exact problema ta? Explică-mi ca sunt tare curioasa.

| PandaaPanda a răspuns (pentru sadrian46):

Te-am acuzat ca nu știi? Ce spui acolo? Wtf

| PandaaPanda a răspuns (pentru RAY):

Am rezolvat. 4 lei au fost mulțumesc