| Melisaa300 a întrebat:

Hei TPU, mi-au apărut pe buze niște bubițe/bășici mari parcă ar fi cu apa și mi-e frica sa le sparg și nu știu sa fac mâine merg la liceu și se văd foarte urat am și ceva galben ca puroi da sunt apa parcă. Ce sa fac ca sa mi se duca și sa nu se vadă urat. Va rog ajutati-ma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Peridava a răspuns:

Ai facut un herpes. Daca gasesti o farmacie deschisa, iti va da un unguent special.

| Peridava a răspuns (pentru Peridava):

Si bea multa apa.

| AutumnDay a răspuns:

Buna!
Ori herpes(si aici ceri Aciclovir de la Tis Farmaceutic la farmacie) ori ai facut ceea ce se cheama,, bube dulci". Am avut si eu cand aveam vreo 12 ani si era oribil, tin minte ca m-au tinut cam 2 saptamani si mi se umplusera buzele. Sunt contagioase. Mergi la medicul de familie sau la farmacie si spune-i sa iti dea ceva.