| Hoodooista123 a întrebat:

Hei TPU, nu am avut scaun de saptamana trecuta si azi am mai facut ceva.dar mai am. si acum cand imi vine sa fac, imi curge sange de culoare INCHISA.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Kogaion a răspuns:

Fuga la doctor pentru control. Aici pe TPU nu se pot da diagnostice.

| Kogaion a răspuns (pentru Kogaion):

Si multa sanatate iti doresc! Doamne ajuta sa nu fie nimic grav.

| Xaya a răspuns:

Poti avea probleme grave! Nu te lua dupa remediile de pe internet si misca dosul la doctor ca poti de in niste infectii grave! Poti avea paraziti intestinali si daca spui ca faci greu s-ar putea sa fi facut ocluzie intestinala (blocaj care poate genera perforatii si infectii)

| Hoodooista123 explică (pentru Xaya):

Paraziti intestinali am sad sunt mici si albi

| Hoodooista123 explică (pentru Kogaion):

DA! AM NEVOIE LA DOC, trebuie sa le spun parintilor

| Kogaion a răspuns (pentru Hoodooista123):

Pai, e bine, Slava Domnului ca nu ai nimic mai grav, de astia o sa scapi imediat ce incepi tratamentul. Multa sanatate iti doresc!

| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

Anunta-ti parintii imediat, ai nevoie urgenta de un control medical de specialitate din cauza sangerarii.Nu te juca cu asta, poate fi ocluzie intestinala sau chiar ulcer perforat.