| FaniiMei a întrebat:

nu am mancat 4 zile decat un mar pe zi.acum ca m-0am obisnuit am inceput sa nu mai mananc deloc si sa beau apa calda cu lamaie? cat voi slabi intr-o saptamana? va rog sa nu faceti pe doctorii si sa spuneti"nu e sanatos..."

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un taran a hranit magarul sau tot mai putin in fiecare zi. Cind l-a obisnuit sa nu mai manince, magarul a murit.

| bogz a răspuns:

Bai fata tu esti inconstienta.Pui intrebari de genul cu diete de ceva timp.NU SLABESTI DACA MANANCI PUTIN.Fa-ti un program de sala, mananca sanatos 2000kcal. Nu slabesti intr-o saptamana si tu nu esti grasa.Nu cauta diete, nu se uita baietii la tine daca esti slaba(schija). Lucreaza squat la sala crede-ma. Daca vrei sa mai vorbim poti sa-mi dai mesaj.Gresesti si eu am facut la fel.

| FaniiMei explică (pentru bogz):

Exact..eram sigura ca un ** ca tine vine aici si face pe doctorul.

| bogz a răspuns (pentru FaniiMei):

Esti pro**ta imi pare rau.

| FaniiMei explică (pentru bogz):

Proasta sa-i zici ma-tii

| yumary a răspuns:

Pai scuza-ma ca iti zic si ca "fac pe doctoru" asa cum ai zis tu dar daca te infometezi nu ajungi sa slabesti ajunci anemica si atunci o sa iti doresti sa fi facut prostia de a slabi.
Eu una vreau sa ma ingraj si nu stiu cum oh go on
Asta e fiecare cu viata ta daca vrei sa te nenorocesti nu ai decat sa mori de foame!
Ma intreb cati ani ai? ( DACA POTI RASPUNDE LA INTREBARE happy )
Bafta happy

| yumary a răspuns:

Cu viata lui * scuze de dezacord

| vangaelis a răspuns (pentru FaniiMei):

Pai are dreptate bogz, duduie draga. prin infometare privezi organismul de cele trebuitoare. Eu sunt asistent medical si am vazut destule. Cu tot respectul, daca tu ti-ai fixat ceva in minte, vrei sa fim de acord? cum sa-ti recomand infometarea? si ca fapt divers, nu ai decat sa ti-o faci cu mana ta. nimeni nu te-a insultat in primul rand, daca tu ti-ai fixat ceva in cap nu inseamna ca e si corect, in al doilea rand, din bun simt noi nu putem fi de acord sa iti bati joc de tine cu idei din astea gen infometare, iar in al treilea rand, daca crezi de cuviinta ca noi suntem aia rai care se cred doctori, n-ai decat. Sper sa ai buna sclipire de intelepciune si sa reflectezi la realitate.

| FaniiMei explică (pentru yumary):

16winking

| yumary a răspuns (pentru FaniiMei):

Nu esti chiar mica dar totusi straight face
Sa traiesti cu un mar pe zi nu te face sa slabesti. te face sa devii anemica thinking

| doctoressa a răspuns:

O sa slabesti foarte mult prin infometare, dar odata ce vei si manca o sa te ingrasi cel putin cat ai slabit, pentru ca dietele de informetare (adica ceea ce faci tu) scad foarte mult rata metabolica.
http://www.i-medic.ro/articole/slabeste-sanatos