| 8623 a întrebat:

Hei,TPU! Nu stiu daca stiti dar pe terenul de fotbal cu gazon artificial sunt o multime de granule de cauciuc.Astazi am cazut si mi-au intrat cateva in ureche.Ar trebui sa ma duc la doctor avand in vedere ca sunt din cauciuc.Si durerea de cap poate aparea din acest motiv?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Se poate sa se blocheze, insa simti o jena acolo, un disconfort. Simti ca ceva nu e in regula daca iti raman in ureche si e posibil sa fie nevoie sa iti fie extrase de catre un medic, insa asa cum am zis, de obicei ce intra si iese fara probleme.

2 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Ce intra in ureche de obicei si iese sau este scos de "ceara". Durerea ta de cap are alta cauza.

| 8623 explică (pentru CuriousStuff):

Pai stiu pe cineva care a mers la medic si i le-a scos. Oricum el avea mai multe.Multumesc!