| cristi2112 a întrebat:

Nu stiu fix ce am. Am o problema la ochi, de vreo 7 ani am ceva in interiorul ochiului. Nu ii un vierme ca m-am interesat de simptome si nu le am. E ca un fir de par ramificat si multe bilute in spatele lui. Nu ma doare, nu vad rau, nu am ochelari, nu am sensibilitate la lumina dar sunt curios ce am. Sper ca ati inteles ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KillaNoFilla a răspuns:

Daca te referi la imaginea din campul vizual si daca acele obscuritati sunt transparente, stai linistit, toti le vedem(Floater).
Daca te referi ca vezi in oglinda pe ochi, ceea ce zici, du-te la medic!(dar cred ca sunt doar pigmenti)

2 răspunsuri:
| justadream94 a răspuns:

Greu de spus.Nici nu trebuie sa simti ceva, poate fi un fel de parazit care sa iti afecteze ochiul odata cu trecerea timpului, asta nu e obligatoriu..Iti spun doar sa te asiguri pentru ca sanatatea e foarte pretioasa.

Fugi la medic, fa o consultatie, nu costa prea mult.

Daca mergi la medicul de familie iti da trimitere si faci chiar gratis.

| cristi2112 explică (pentru KillaNoFilla):

Asa de curios...ii in regula la varsta pe care o am (15 ani?)
numa acum m-am trezit sa intreb laughing