| Millis a întrebat:

Hei TPU, o intrebare mai personala. cred ca mi-a venit menstruatia, pentru ca m-am trezit cu ceva maro pe chilot. Oare chiar asa e? pentru ca acum mi-am pus un tampon. gsdgs, ce jena imi e laughing. + ca ma si doare burta acum.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Durerile menstruale pot fi ameliorate şi chiar eliminate prin efectuarea unor exerciţii fizice în mod regulat, printr-o dietă sănătoasă, reducerea consumului de alcool şi cofeină şi a stresului. Aplicarea unei comprese calde sau chiar o baie fierbinte, pot ameliora, de asemenea, crampele menstruale. Utilizarea înainte şi după sângerările menstruale a unor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene care se pot elibera fără prescripţie medicală, cum ar fi, de exemplu, ibuprofenul, calmează în mod semnificativ durerile menstruale şi premenstruale.
http://www.i-medic.ro/sanatate-feminina/menstruatia/ce-este-menstruatia

| youaremyfavouritecolour a răspuns:

Da chiar asa si e...nu trebuie sa te sperii

| Pitzipoanca a răspuns:

Cati ani ai? Ai tai nu ti-au explicat cum e cu menstruatia? Nu-ti fie jena, e ceva normal.

| Millis explică (pentru Pitzipoanca):

14, pai am vorbit cu mama si mi-a zis sa-mi pun un tampon happy.

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Millis):

Nu-ti fa griji. Ar fi o idee buna sa mergi la un ginecolog thinking

| mery198 a răspuns:

Da este posibil, asteapta sa vezi daca o a apara si pe tampon si daca a aparut inseamna ca ti-a venit menstruatia. Daca esti mi apropiata de mama ta poti sa ii spui.winking

| xJoyce a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat laughing Da nici 10 ani nu aveam. In fine, nu purta tampoane daca nu esti SIGURA... Dar atunci...sterge-te. Daca este stii tu inseamna ca e. Sper ca ti-am fost de folos. happy

| Millis explică (pentru xJoyce):

Acum chiar sunt sigura ca mi-a venit.