| Isabell27 a întrebat:

Recent am vazut o postare cu o fata de 19 de ani care sufera de stripareza pastica si are nevoie de donatii sa poate strange banii pentru operatia din SUA...intrebarea mea este :
Cum as putea sa o ajut? Adica sa-i distribui postarea pe diferite grupuri pe Facebook? Am facut deja asta in multe dar va intreb pe voi, exista forumuri, siteuri sau ceva unde iti poti spune povestea? Daca da care? Poate cunoasteti voi. Poate comunitati ceva unde sunt viziatate de oameni cu suflet mare si care ar putea dona.
Povestea acelei tanere m-a facut sa ma gandesc la viata ei si as vrea sa o pot ajuta cumva, am vorbit cateva minute si am inceput s-o cunosc...
Sper ca ma intelegeti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Softpedia care este dupa cunostiintele mele cel mai mare forum din Romania, are o astfel de zona pentru posturi:
https://forum.softpedia.com/forum/623-ajutor-umanitar/

Incearca sa faci un post acolo.

Incearca toate site-urile de socializare, nu doar Facebook.

Mai sunt Twitter, Instagram, Youtube ( poti vorbi cu un youtuber mai mare sa prezinte cazul asta, poate gasesti pe cineva care ar face asta - asta ar creste sansele foarte mult ), Reddit.

Poti incerca si 9GAG, dar probabil 50% o vor vedea ca pe o gluma, dar totusi merita incercat.

Sunt mai multe modalitati, dar costa bani.

4 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

Nu tot ce zboara se mananca. Din pacate in ziua de azi e dificil sa faci diferenta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poți începe sa o ajuți prin a dona bani. În rest exista destule ONG care se ocupa cu treburi de genul, au și platforme de donații își fac publicitate.

https://salveazaoinima.ro

Asta ar fi una pe care eu donez constant

| Claudiu566 a răspuns (pentru Goete):

E imposibil, cu așa mentalitate.

| Goete a răspuns (pentru Claudiu566):

E posibil, doar trebuie sa filtreziwinking