Aici o sa primesti multe raspunsuri la nimereala, unii vor spune, la intamplare da sau nu sau vor da sfaturi aiurea (de exemplu, cineva mai sus iti recomanda Bitter, desi e un produs pe baza de alcool si ar trebui evitat cand iei anticonceptionale). Nu te poti asigura aici, cel mult la medicul care ti le-a prescris
Carbocitul absoarbe gazele toxice din intestine. Probioticele aduc un plus de flora. Omez nu te sfatuiesc sa iei, nu pentru interactiuni, ci pentru ca perturba functia fireasca a stomacului. poate doar in timpul tratamentului pentru helycobacter, daca ti-l prescrie doctorul. Decaseptul cred ca are doar niste propolis cu Vit C. Cred ca si antivomitivul poti sa il eviti, daca mananci ce iti prieste. Daca ai probleme cu stomacul e bine sa nu mananci cruditati, iar legumele in mancaruri sa fie bine fierte. In loc de antivomitiv poti sa iei "Bitter romanesc".
Antivomitivul il i.au pentru ca anticonceptionalele imi provoaca greata si cateodata e foarte purtenica si nu rezist fara unul. Nu am probleme la stomac dar am mereu instinctul sa ma apar pentru ca am emetofobie (frica de a vomita). Vreau sa stiu clar daca interactioneaza sau nu. Multumesc ❤
Antivomitivul il i.au pentru ca de la yasmin am greata si cateodata e asa naspa incat nu rezist fara unul. Mereu vreau sa ma apar pentru ca am emetofobie (frica de a vomita). Vreau sa stiu daca interactioneaza clar cu anticonceptionalul. Multumesc si pentru sfaturi ❤
Nu, nu interactioneaza. Dar as stii ca medicamentele care interactioneaza cu contraceptivul pe care il iei sunt scrise in prospect, iar tu ai obligatia sa inveti cam pe dinafara prospectul (sa stii oricum tot ce scrie in el fara greseala).
eu88 întreabă: