| Alex00990 a întrebat:

Sunt baiat si am 16 ani. Sunt o persoana care sufera foarte mult in interior, foarte sensibila. Si ca idee am iceput chiar sa am probleme cu inima la 16 ani.
Cum as putea sa nu mai fiu sensibil si vreau sfaturi serioase, nu glume.
Mersi mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Zaygon a răspuns:

Posibil sa nu fie inima si sa fie psihosomatic totul.
In prima faza mergi la un cardiolog si vezi daca inima e okay.
Dupa mergi la un psiholog.

Si sa stii ca e important sa fii sensibil si sa expui ce simti.

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

A fi sensibil nu este nimic gresit. Dar sa nu sti cum sa transfori aceasta sensibititate in comunicare, poate ajunge sa se manifeste fizic. Iti recomand sa incerci o forma de arta pentru a putea sa te descarci si totodata vei invata si o gestionare a sentimentelor, care ori cum va veni cu maturizarea. Din pacate pentru tine si varsta are un cuvant de spus dar din fericire, te si poate ajuta daca vrei sa te apuci de un instrument muzical sau teatru.
Rezista si o sa fie bine!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce te face să suferi? Cum suferi? Dă un exemplu.

| OctavianSps a răspuns:

Apuca-te de box, e cea mai buna varianta.

| Alex00990 explică (pentru Zaygon):

Am fost la cardiolog...mi-a dat medicamentatie, am avut tensiunea 19.

| Alex00990 explică:

Orice lucru care nu e pe placul meu, ma face sa ma consum. Dar doar pe interior, pe exterior sunt cel mai neemotional om...

| Zaygon a răspuns (pentru Alex00990):

Atunci psiholog si cautat triggerul care iti declanseaza durerea fizica.

Răspuns utilizator avertizat