Diferenta e ca ea a stat cuminte si nu a tras de fiare, nu se compara cu ce are tanarul care a pus intrebarea, plus ca varsta a ajutat-o sa se refaca, baiatul asta daca mai continua cu trasul de fiare o sa isi faca mai mult rau, dar e treaba lui daca la batranete e dispus sa suporte tot felul de dureri care mai de care mai puternice
Exact a ajutat-o si vârsta la refacere dar ea bănuiesc nu a mers la sala după refacere. eu am 16 ani, inca ma dezvolt, tocmai am întrebat un medic si mi-a zis sa stau cuminte vreo 2 luni
Sfatul medicului este sa stai cuminte doar 2 luni, sfatul unei femei operate de hernie de disc este sa renunti definitiv la a mai ridica greutati, un medic are nevoie de pacienti sa isi ia si el bani, eu iti dau sfatul dezinteresat, asculti de cine vrei acum
Acum ca sa îți spun sincer..si conștiința mea îmi spune sa stau odată cuminte si sa nu mai ridic. culturismul este cel mai periculos sport dar simt ca nu mai pot da înapoi acum, nu cred ca ma înțelegi dar. a trecut aproape o luna in care nu m-am atins de greutăți dar eu am fost ceva gen: azi am dislocat umărul si mâine am venit iar la sala, am alergat cu mana in ghips si am făcut tot ce s-a putut numai sa nu stau locului. asta sunt, asta vreau sa fac. dar ți-am zis sunt conștient ca îmi cam fac rău.
Esti tanar si momentan te refaci relativ repede, dar retine, nu vei fi vesnic tanar si va fi prea tarziu pe la 30 ani sa zicem sa iti mai para rau ca nu ai renuntat la timp, vei ajunge sa mergi in baston si fiecare pas sa fie o durere, ridicarea greutatilor insemna tasarea vertebrelor coloanei si asta in timp duce la multiple hernii si dor al naibii