Poi sa stii ca este normal la varsta ta, mai ales daca nu ai menstruatie. Asa se intampla. E normal nu te panica. O sa o ai si cand ti se va termina perioada mentruatie in luna respectiva.
Avand in vedere varsta ta este cel mai probabil o scurgere mai abundenta de secretie. Pe la varsta de 14 ani m-a dus mama la ginecolog ca mi s-a intamplat acelasi lucru si mi-a spus doctora ca totul era ok.
Da asta e normal este lichidul care iti spala vaginul. Sa nu te speri e complet normal toate fetele de la 11 in sus sau chiar mai mici au asa ceva si se poate cu chiestia asta peste un an sau mai devreme sa iti vine ciclul.
Heii. eu am aproape 12. si nu mi-a venit nici mie ciclul. dar chestia asta mi-a aparut.eu un fel de sperma sau asa ceva. Dar nu trebuie sa te panichezi. Iati tampoane si pune-le pe chilot in fiecare zi ca sa nu fii nevoita sa il duci chilotii la spalat in fiecare zi. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Sincer nu ai putea intreba asta si pe mama ta?
Nu trebuie sa intrebi chiar orice pe net.
Asta inseamna ca este posibil sa iti vina cat de curand. ai grija si fii atenta. este normal sa iti apara chestia aia alba inainte sa fi pe "rosu".Nu te speria.bafta
Spui ca ai 11 ani, dar la data nasterii scrie 7 Nov 1992 oricum sa nu iti fie rusine sa ne mai pui si alte intrebari de genul
Acest lichid alb laptos curge in perioada dinaintea venirii ciclului menstrual la fete. Poate să fie o lună sau un an! Depinde de fiecare persoană în parte.
Da asta e normal este lichidul care iti spala vaginul. Sa nu te speri e complet normal toate fetele de la 11 in sus sau chiar mai mici au asa ceva si se poate cu chiestia asta peste un an sau mai devreme sa iti vine ciclul. Funda?
Mario1996 întreabă: