| Țușcă a întrebat:

sunt fata si am 11 ani...Azi am vazut ca am pe lenjeria intima ceva alb si vascos(inca nu mi-a venit ciclul)Puteti sa-mi spuneti ce semnifica asta ...mai mult fetele au putea sa raspunda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Dennizee a răspuns:

Poi sa stii ca este normal la varsta ta, mai ales daca nu ai menstruatie. Asa se intampla. E normal nu te panica. O sa o ai si cand ti se va termina perioada mentruatie in luna respectiva.happy

| CherryLove a răspuns:

Avand in vedere varsta ta este cel mai probabil o scurgere mai abundenta de secretie. Pe la varsta de 14 ani m-a dus mama la ginecolog ca mi s-a intamplat acelasi lucru si mi-a spus doctora ca totul era ok.

| MireeeLa a răspuns:

Da asta e normal este lichidul care iti spala vaginul. Sa nu te speri e complet normal toate fetele de la 11 in sus sau chiar mai mici au asa ceva si se poate cu chiestia asta peste un an sau mai devreme sa iti vine ciclul.

| Codrina13 a răspuns:

Heii. eu am aproape 12. si nu mi-a venit nici mie ciclul. dar chestia asta mi-a aparut.eu un fel de sperma sau asa ceva. Dar nu trebuie sa te panichezi. Iati tampoane si pune-le pe chilot in fiecare zi ca sa nu fii nevoita sa il duci chilotii la spalat in fiecare zi. Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Hopeees a răspuns:

Sincer nu ai putea intreba asta si pe mama ta?
Nu trebuie sa intrebi chiar orice pe net.

| SimonaSymo a răspuns:

Asta inseamna ca este posibil sa iti vina cat de curand. ai grija si fii atenta. este normal sa iti apara chestia aia alba inainte sa fi pe "rosu".Nu te speria.bafta

| benny a răspuns:

Spui ca ai 11 ani, dar la data nasterii scrie 7 Nov 1992 laughing oricum sa nu iti fie rusine sa ne mai pui si alte intrebari de genul laughing

Elianna
| Elianna a răspuns:

Acest lichid alb laptos curge in perioada dinaintea venirii ciclului menstrual la fete. Poate să fie o lună sau un an! Depinde de fiecare persoană în parte.

| Țușcă explică (pentru benny):

De fapt am 11 dar nu puteam face cont si m-am gandit sa schimb data nasterii si apoi a mers...Sorry toti

| alexandra033 a răspuns (pentru Codrina13):

Chilotii trebuie schimbati zilnic.Pentru igiena!

| Codrina13 a răspuns (pentru alexandra033):

Da stiu,

| Țușcă explică (pentru alexandra033):

Da stiu o fac

| MireeeLa a răspuns:

Da asta e normal este lichidul care iti spala vaginul. Sa nu te speri e complet normal toate fetele de la 11 in sus sau chiar mai mici au asa ceva si se poate cu chiestia asta peste un an sau mai devreme sa iti vine ciclul. Funda?

| Țușcă explică (pentru Țușcă):

Dar nu asta era intrebarea