| Deeede a întrebat:

Hei TPU:*
Sunt foarte hotarata sa tin asa zisa dieta balerinabig grin
- Ora 10:00 – 2 oua fierte
- Ora 12:00 – 1 pahar suc de rosii
- Ora 14:00 – 100 g sunca sau 1 felie paine prajita
- Ora 16:00 – 1 mar
- Ora 18:00 – 100 g branza slaba
Intrebarea mea este: A tinut-o cineva? A dat rezultate?
Stiu ca nu e foarte sanatoasa dar, oricum sunt obisnuita sa mananc putin >:"
Funda:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HaHaGirl a răspuns:

Mda ..eu si nu sunt balerina sunt modellaughingdar functioneaza am ajund de la 50 de kg la 48 in 3 zile aveam nevoie pentru ca aveam o sedinta mai ''dezbracata''ca sa zic asa si aveam nevoie de ceva urgent.dar sa stii ca merge insa renunta la marul de la ora 4 sari peste sau pune branza iar pana a doua zi APA..bn eu mai si fumam si beam apa pana la 12 (ziua) apoi mancam si de aia am slabit asa repede dar incearca si tu...sa-mi zici daca a functionat si la tine! good luck :*

3 răspunsuri:
| Laura927 a răspuns:

Are mult mai putin de 800 k pe zi, sigur functioneaza.
Sfatul meu foloseste vitamine ori poti adauga la pranz un shake de proteine. 70 % proteina si 30% carbohidrati, poti cumpara de la un gim shop.
Si bea suc de portocale facut in casa.
Asa nu te apuca tremuratul! Si poti tine dieta pana la 5 zile.

| Oana92 a răspuns:

Nici nu stiu ce e mai groaznic: faptul ca cineva a inventat o asemenea dieta sau faptul ca exista oameni care nu doar ca sunt mandri ca pot supravietui mancand asa ceva ci mai si elimina alimente din acest program de exterminare!

| Deeede explică (pentru Oana92):

Probabil,daca ai fi in locul meu..nu ai mai comenta si ai gasi solutii.happy indiferent ca sunt bune sau nu.In dieta asta am mai adaugat cate ceva pe ici-colo. Fiecare cu parerea lui.happy