| Ancutatutueanu112 a întrebat:

Hei,TPU! Sunt racita de o saptamana si ceva, am luat pastile, siropuri, am baut ceai, sirop de brad, si mai multe. Ce as putea sa mai fac? ( am fost la doctor). Iar peste inca o SAPTAMANA daca nu ma vindec ma duce la spital sad Am si alergie la praf, iar in ultimele zile chiar am stat pe unde e praf, am fost la gratare, la strand, si cred ca si din aceasta cauza nu m-am vindecat. Am mai vazut intrebari de genul..doar ca erau vechi... Raspundeti-mi urgent, va rog happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iulian1302 a răspuns:

Buna! Incearca sa consumi foarte multe lichide in special ceaiuri( ceaiul de ghimbir cu lamaie este perfect in perioada in care esti racita si nu numai). Incearca sa nu consumi alimente reci deoarece iti fac mai rau. Un alt factor care duce la ameliorarea starilor de gripa pe care le ai este somnul( este foarte important sa te odihnesti foarte mult in aceasta perioada). Apropo evita sa mai mergi la strand, gratare, etc. Faci si febra? Ce fel de pastile ti-a recomandat medicul? Pentru alergia la praf ai luat ceva medicamente antialergice? Insanatosire grabnica!

1 răspuns:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Respecta tratamentul si numai sta in mediul care iti face rau.
Pentru alergie ce iei? evita gratarele/praful/fumul de tigara.
O zi bunahappy