anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU Ultima menstruatie a fost pe 14 iunie pana pe 18 iar azi, 14 iulie mi-a venit menstruatia si se va termina tot pe 18 avand in vedere ca ma tine 4 zile. Intrebarea mea este : stiind aceste date asta inseamna ca pe 31 va fi ovulatia iar perioada fertila va incepe de pe 26 pana pe 3 ( am inteles ca perioada fertila incepe cu 5 zile inaintea ovulatiei si se termina cu 2 zile dupa ) iar 18 - 25 si 3- 13 vor fi perioadele mai scazute de fertilitate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Nustiucinece a răspuns:

Salut sa inteleg ca vrei sa faci sex neprotejat, nu e o idee prea buna nici in accea perioada tot ai o sansa sa ramai gravida.

| corbulalbrosu a răspuns:

DA. Este corect calculul tau cu conditia ca ciclul tau menstrual sa fie unul aproape regulat.

| Lucia96r a răspuns (pentru Nustiucinece):

Nu, ci pe langa protectie nu strica si metota calendarului pentru un + de siguranta ^_^