Am dat. Tu ai avut pneumotorax? Sau cunosti pe cineva care a avut? Te rog anunta-ma daca stii pe cineva pentru ca am nevoie de informatii. Azi trebuia sa ma externeze, ieri mi-au scos tubul, dar deja a recidivat si maine dimineata ma opereaza. Am mai pus o intrebare pe TPU despre cum te simti dupa operatie, dar nu mi-a raspuns nimeni. Te rog ajuta-ma daca poti. Cu doctorul nu pot vorbi ca nu are timp, si pe internet nu gasesc mare lucru.
Nu, nu am avut pneumotorax dar am auzit ca dupa 1-2 luni poti sa iti refaci viata sexuala dar am o cunostinta care a avut si dupa operatie s-a simtit destul de bine maiales dupa un somn bun te vei simti bine dupa un timp o sa si uiti ca ai fost operat.
Aha. Multumesc. Am citit pe un forum ca un tip a suferit chinuri groaznice dupa operatie si de asta mi-e teama. Oare poti vorbi cu cunostinta ta..si sa imi spui cate tuburi avea cand a iesit din operatie? si daca a avut chinuri mari? te rog mult!
Nu e in tara la ora actuala dar nu a suferit nimic doar mici dureri care au trecut repede.