Mda,mi se mai intampla si mie. Te calmezi, nu are ce sa ti se intample. mai rau te stresezi ca aoleu daca mi se face rau si nu stiu ce si uite asa ti se face rau. calmeaza-te! mananca ceva sarat inainte, sau putina sare. iti creste tensiunea ca sa nu mai lesini. ia apa cu tine, un evantai. daca vrei poti sa iei niste pastilute de rau de miscare. si cel mai important nu te mai stresa si calmeaza-te!
Sanatate!
Buna eu in general cand am emotii sau ceva mananc multDar, desigur, asta nu te poate ajuta.Totusi poti lua niste ciocolata sau ceva ce-ti place(de mancat)si sa-l mananci.Cand sunt stresata si am ciocolata o mananc si ma calmez.Incearca sa respiri adanc si sa-ti spui ca totul va fi bine.
Sper ca te-am ajutat.
Poti sa scapi de emotii si rau prin metode de calmare(exercitii de respiratie)si sa constientizezi ca nu iti e rau cu adevarat.Bea multe lichide dar nu indulcite.
Nus ce sfat sa iti dau. Pai si emotii de la ce ai, ai probleme personale, ai emtotii ca il intalnesti pe tatal tau, ai rau de avion sau de ce iti faci griji.
Ai auzit de autosugestie?
Tie nu ti-e rau de la emotii, tie ti-e rau ca te gandesti ca o sa-ti fie rau.
N-ai ce emotii sa ai. Emotii ai cand trebuie sa canti in fata a 60.000 de spectatori, nu cand pleci in vacanta.
Daca ai avea intr-adevar o problema ar trebui sa incepi sa vomiti la scoala de fiecare data cand te asculta profu`.
Nu te mai gandi ca o sa-ti fie rau si nu o sa ai nimic.
Buna ziua! Prozacul afecteaza psihicul uman si este interzis de pe piata ca fiind un medicament periculos la ora actuala! Da-mi mesaj la id messenger lazarescu_constantin sa-ti recomand un program naturist sa-ti rezolvi problema! O zi buna!