| SimiiiSimona a întrebat:

Heii! Alaltăieri am ieșit în balcon, și cum era vânt, s-a închis ușa după mine. Când am vrut să intru în casă, nu am observat că ușa este închisă, și am avut viteză, și am dat cu fruntea, cu nasul și cu maxilarul de geam( termopan). Acum nasul s-a umflat, și mă doare îngrozitor. Ce să fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Iei un medicament antiinflamator (paracetamol, aspirina, algocalmin, ibuprofen), cel mai bine probabil un Ibuprofen 400, si apoi mergi la medicul de familie, si el te va trimite unde trebuie (probabil la ORL).
Sa manci ceva inainte de a lua orice fel de calmant, ca sunt destul de rele pentru stomac.

4 răspunsuri:
| LokaxD a răspuns:

Sa iti pui gheata si sa astepti sa iti treaca Daca nu iti trece du-te la un doctor Funda?

| bula2014 a răspuns:

Medicament antiinflamator si sa te inscrii la atletism mai ales la viteza

| SimiiiSimona explică (pentru bula2014):

laughing

| AdriAdrienutza a răspuns:

Ar trebui sa iti pui gheata s-au sa mergi la un docto si de acum in colo sa fi mai atenta!