| HoHOO a întrebat:

Heii! Am probleme cu menstruatia.Luna asta pe 1 mi-a venit si este mai repede decat trebuia.Mi-a venit fix cand am iesit din apa ca am fost la bazin.Atuncea ar putea fi de la emoti sau de la clorul din apa? Dar luna asta cand dupa ce s-a terminat (a durat sapte zile adica pana in data de 7) mi-a curc acea chesti alb-galbuie dar acum imi curge ceva maro dar putin nu mult dar nici foarte putin.Ce sa fac? De la ce este maro? Sa ma mai duc la bazin? Vreau raspunsuri rapide va rog! Funda si pupici de la mine pentru cel mai bun raspuns!:*:*:*:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Crucified a răspuns:

Catedata mestruatie este si de culoare maro happy nu trebuie sa te ingrijorezi pentru asta. iti recomand sa nu te mai duci la bazin sad dar imi pare rau pentru tine ca nu o sa te mai duci niciodata. apropo, cred ca este o raceala si ar trebuie sa iei un nurofen. fundita? love struck

| Crucified a răspuns (pentru Crucified):

*menstruatia

| Crucified a răspuns (pentru Crucified):

*cateodata

| HoHOO explică (pentru Crucified):

Chiar niciodata nu ma mai pot duce?
Dar macar asa in apa pot sa intru(nu in apa de la bazin)?

| Crucified a răspuns (pentru HoHOO):

Da,dar trebuie sa stai putin

| KompliKat a răspuns:

Se poate sa fi racit asta nu inseamna ca nu mai tr sa ye duci nici o data la bazin poti sa te duci dar nu asa de des!

| HoHOO explică (pentru KompliKat):

Multumesc mai linistit un pic!:*:*

| HoHOO explică (pentru KompliKat):

S-ar putea sa fi racit ca eu de multe ori am mers desculta.

| marco548 a răspuns:

Sunt CONSULTANT al unei firme ce ofera produse fitoterapeutice si absorbante de ultima generatie destinate sanatatii femeilor si nu numai......transmite mesaj si te voi contacta