Cel mai bine ar fi sa mergi la un nutritionist pentru asta. Nu o sa rezolvi nimic daca mananci fast-food in fiecare zi, doar o sa iti distrugi organismul.
Cartofi, fructe, oua, brinza. Termin-o cu timpeniile si lasa naibii fast food-ul.
Măi vyrus120590, dacă e aşa cum ai scris, ai greutatea ideală! Nu văd de ce vrei să fii mai gras? Sau mergi o la sală de forţă şi pune masă musculară mai multă!
La nutritionist am fost si mi-a zis ca organismul meu arde foarte rapid mancarea si produce energie ( de fapt chiar simt asta ), si vreau sa ma ingras pentru ca am oasele foarte grele si arat ca si cum as avea 70 de kile.
Daca mananci fast-food, nu te ingrasi fiindca te intoxici cu substantele toxice din acea mancare. Fast-foodul ingrasa numai persoanele cu tendinta la ingrasare. daca vrei sa te ingrasi trebuie sa mananci strict mancare gatita in casa, cu foarte multa carne si lactate. Nici un strop de fast-food, cinci mese pe zi cu mancare gatita in casa.
Da si asta e o idee dar problema e ca nu prea are cine sa imi faca mancare gatita deci o ard mai mult cu orice prajit adica mananc doar mancare de aia de plastic, cand o sa ma insor o sa mananc si mancare gatita pana atunci o ard asa slabut si singurel
Ca cica trebuie sa fiu mai gras asa zice lumea daca vrei iti dau o poza sa iti dai tu cu parerea
LoveForShania întreabă:
VIKZ întreabă:
dobrin1019 întreabă: