Castraveti, ridiche, mamari, patrunjel, oua fierte, cartofi, salam si sare. Le amestici pe toate la un loc, apoi torni o lingura de Bors acru, sau mai bine pui oliaca de chifir. Pofta Buna.
De unde esti? La ce te referi cand spui "mamari"? De unde provine cuvantul? Est simpatică tare si folosind termenii...amestici, oliaca. M-ai dat gata. Esti originală!
Multumesc mult:*..foarte interesanta reteta..trebuie sa o fac.o sa iti spun apoi rezultatul>:d :*:*
Mamari? ce leguma e asta?..banuiesc ca esti moldoveanca
Sincer, mie-mi place salata cu telina, morcovi, castraveti cruzi, radacina de patrunjel, ridichi (toate date pe razatoare), sare.Si cu multa, multa maioneza...Mi-o fac in perioada postului de obicei, cu maioneza de post.
Apropo, ti-ai pus o poza frumusica foc. De obicei pozele alese spun multe despre noi, practic, ne reprezintă. Asa e, nu? Eu asa cred.
watashiwa întreabă: