| aviii a întrebat:

Heii iar va deranjez.dar n-am ce sa fac cu depresia din cauza mortii matusii mele! pe 19 mai era ziua ei facea 47 de ani. de fiecare data ne duceam la ea cu cate o floare in ghiveci! adora florile! da ziua mea imi lua mereu cadouri rochite jocuri.dar acum cine? era tot odata si nana mea. ma botezase! toate fotografiile pe care le aveam cu ea erau cele in care ma tinea in brate! sunt disperata nu mai pot rezista, trai fara ea. multi spun ca viata merge inainte. ei bine am mea s-a oprit aici!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ErikaP a răspuns:

Buna,chiar imi pare rau,dar gandeste-te in felul urmator,matusa ta este intr-un loc mai bun, unde este fericita, si sunt sigura ca si ea ar vrea ca tu sa fii fericita si sa ai puterea sa treci mai departe, pentru ca trebuie sa fii un om puternic sa treci peste moartea unei persoane iubite! Sunt sigura ca o sa reusesti, mult succes:*

4 răspunsuri:
| hummmer a răspuns:

Crezi ca ar fi vrut sa te stie in starea asta? Capul sus.
Moartea face parte din viata noastra, datoria noastra e sa ii purtam in suflet si sa mergem inainte.

| Bogdy0405 a răspuns:

Moartea e ceva normalwinking In momentul mortii realizezi cine ai fost cu adevarat in viata ...Fiecare pierdem persoane importante ...Si uneori e mai bine sa-ti reprimi sentimentele sa nu suferiwinking

| gingalavinia134 a răspuns:

Condoleante... si mie mi-a murit strabunicul meu si am doar 12 ani si a murit anul trecut cand aveam 11 ani dar asta este mi-am pierdut acum 2 ani se implinesc de cand a murit vecinul meu era pilot asa ceva la aeroportul din sacea Suceava si el m-a dus sa ma plimb cu avionul si planorul am avut o ocazie deosebita! Fiecare are cate o viata si trebuie traita si asta e... mi-e dor de ei dar asta e eu pe bunicul meu nu il mai am de 2 ani e dus in alta tara si il vreau inapoi mi-e dor

| aviii explică (pentru gingalavinia134):

Da,condoleante. Dar asta nu ma ajuta. Am trecut de faza cu matusa.si acum, in seara de pasti, anul asta, a murit unchiul meu. N.am ce sa ma spun, ma doare sufletul...