Hei,imi pare rau sa aud asta si Eu am avut urticarii si am tinut regim etc,e posibil ca organismul tau sa fi intrat putin In "soc " din cauza lor.E foarte important sa stii exact ce fel de durere simti in piept si Eu te sfatuiesc sa mergi neaparat la un medic, pana la urma, doctorul e singurul destul de informat astfel incat sa stie ce ai si cum sa te ajute... Sfatul meu e sa stai linistita si sa bei ceaiuri fara indulcitori si apa plata ca sa iti calmezi organismul, nu lua niciun fel de pastila, pentru ca e o durere mai ciudata si sa nu ai vreo reactie si du-te maine la medic.Iti recomad de asemenea sa dormi in seara asta cu geamul deschis, usureaza partea cu respiratul. Offf, repet ai suferit un soc din cauza bubitelor dar o sa treaca, sa urmezi pasii astia. Daca mai ai alte intrebari sau vrei sa imi explici mult mai bine ce simti sunt gata sa te ascult, chiar vreau sa te ajut.
Urticaria este o alergie la mancare, nu caldura!
Cat priveste ceea ce simti tu, sunt stari de anxietate de la stersul indus. Spune-i mamei sa te duca la un psiholog si vei scapa de frica asta.
Nu-ti fa probleme ca nu-i nimci grav, est doar in capusorul tau, generat de o frica interna.
Jur ca, inainte sa citesc tot mesajul am cu partea in care spui de panica deja mi-a venit gandul ca, alergiile sunt niste slabiciuni venite in urma unor fobiilor, trebuie sa reactionezi diferit si ma rog acum necesita si tratament
Anonimulgrr întreabă: