Da. E o dieta buna, dar trebuie sa manaci altceva in fiecare zi. Dacă nu manaci variat, nu slăbești. Poți încerca peste întro zi, salata de vinete, iaurt. FUNDA?
Mânâncă mă mai mult. Nu slăbeşti cu o dietă aşa de idioată. Tu mânâncă să aibă organismul energie.
Deci nici 14 ani nu ai...
LoveQbyQiony intreaba:
Hei TPU. sunt un pic can nervoasa deci, cate kg ar trebui. sa ai sunt in clasa a 5a trec in a6a si am 1.52. si ce ar trebui sa mananc ca sa slabesc 5 kg intr-o saptamana./? funda!(sunt disperata) as aprecia raspunsul fetelor baietii sunt cam...
Și vorbești de diete?! Ești conștientă că la vârsta ta așa ceva distruge metabolismul?
Cum să fie multă? Păi ce înseamnă o masă la tine la mine e GUSTARE. Şi mai am încă 5 mese. Şi abia reuşesc să mă îngraş.
Ce diete vrei tu în clasa a 6-a? Până pe la 18 ani organismul e în creştere şi nu trebuie să slăbeşti. Pentru că îi afectezi buna dezvoltare. Imediat o să te înalţi şi o să cauţi să te îngraşi, că o să fii ca un băţ de chibrit.
Chill!
Cum să nu conteze?
Ești conștientă că la vârsta ta ținând regim poți da organismul peste cap?
Tot o copilă mică şi retardată eşti, că eşti în clasa a 6-a, că eşti în clasa a 7-a, tot aia e.
Ai creierul atât de limitat încât din ce ţi-am spus eu doar aia ai înţeles?
E bine, oarecum, mai poti adauga ceva la micul dejun, mi se pare cam putin. De asemenea, mai poti diversifica pe alte zile ca te vei satura de salata de rosii, crede-ma. Uite ce mi-am planificat eu pe o faptamana:
DIETA VERII
Greutate initiala: 55 kg
Greutate ideala : 50-51 kg
1.Luni:
-Mic dejun:~ un iaurt dietetic
~ o clatita cu pateu
-Pranz:~salata maaare: rosii, castraveti, salata, ardei, ceapa, branza ( telemea sau feta sau de vaci)
-Cina:~salata cu oua
-Mers cu rolele
2.Marti:
-Mic dejun:~ o felie de paine prajita cu branza (cu rosie/ardei/ castravete)
-Pranz:~ o felie de carne la aburi cu ceva verde
-Cina:~ salata de rosii
-Aerobic/ Kangoo
3. Miercuri:
-Mic de jun:~ un mar cu miez de nuca
-Pranz:~ paste cu sos
-Cina:~ salata cu de toate
4.Joi:
-Mic de jun:~ omleta doar din oua cu legume
-Pranz:~ conserva de ton (cu salata)
-Cina:~salata cu branza
-Aerobic/ Kangoo
5.Vineri:
-Mic de jun:~ trei felii de pepene galben cu nuci
-Pranz:~ legume la gratar
-Cina:~ salata de varza
-Piscina?
6.Sambata:
-Mic de jun:~ iaurt cu "cereale/seminte"
-Pranz:~ un bol de supa / ciorba
-Cina:~ salata de rosii
-Mers cu rolele
7. Duminica:
-Mic de jun:~ un ou/ doua oua fierte cu o felie de paine prajita si branza
~ eventual un iaurt
-Pranz:~ ciorba de legume/ supa
-Cina:~ legume pe gratar, cu peste
REGULI:
• Mananca fructe numai pana la 11:30 am. In acest interval, sunt mai usor de digerat. Iar o digestie ingreunata este inamicul numarul 1 al procesului de slabire.
• Evita carbohidratii urmatori dupa ora 6pm: cartofi dulci, fasole, linte, couscous, orez brun, quinoa.
• Mananca cel putin 3 legume sau o salata mare la cina.
• Mananca ceva la fiecare 2 sau 3 ore astfel incat sa mentii arderile pe toata durata zilei si sa eviti senzatia de foame.
• Evita carbohidratii albi, cum ar fi orezul, painea si pastele, deoarece acestea dau energie doar pe o scurtă durata de timp, ofera putine substante nutritive si nu sunt satioase.
• Fa 30 de minute de exercitii in fiecare zi, ideal de dimineata, cand arzi mult mai usor caloriile.
• Bea apa la fiecare 2-3 ore - procesul de ardere a grasimilor are nevoie de apa ca sa functioneze perfect.
A verificat-o mama, e medic
Succes, sper ca te-am ajutat!
Deeaandreea9156 întreabă: