| Sănduțța a întrebat:

Heii TPU! Am nevoie de ajutor. vreau sa slabesc deoarece sunt grasuta. Ce sa fac? Spuneti-mi cum pot ajunge la vreo 30 kg? Dar fara pastile! Funda+vot!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

N-ai indicat ce vârstă/înălţime/greutate ai, pentru ca să vedem dacă e necesar să slăbeşti...

Din întrebările tale anterioare am observat că ai DOAR 10 anişori!

La vârsta ta, ar TREBUI să ai o înălţime MEDIE cuprinsă între 130-145 cm; vezi detalii la linkul :
http://forum.7p.ro/Grafice-de-crestere.aspx?g=posts&t=5096

Greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 40 kg ( calculată la o înălţime medie de 137 cm ) - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, NU cred că mai trebuie să slăbeşti!

Oricum, la cele 30 de kg pe care le doreşti, ai fi SUBPONDERALĂ ( prea SLABĂ )!

Toate cele bune.

10 răspunsuri:
| CorneliaC a răspuns:

La 30 de kg? DA ce varsta ai?

| kteichd a răspuns:

Cati ani ai?

| Sănduțța explică (pentru kteichd):

10

| Sănduțța explică:

Am 10 ani

| kteichd a răspuns (pentru Sănduțța):

Ok ce inaltime ai si ce greutate (actuala, aproximativ

| Sănduțța explică (pentru kteichd):

40-47

| RockPassion94 a răspuns:

Esti prea mica pentru diete.
Incearca sa mananci cate putin din fiecare si sa eviti fast-food-ul.
Fa miscare si vei slabi happy

| kteichd a răspuns (pentru Sănduțța):

Nu cred ca ar trebui sa slabesti pana la 30kg... 40-44 sunt de ajuns. Nu mai manca dulciuri daca e cazu, fara sucuri acidulate, fara sare(sa nu fie multa) si incearca sa mananci dimineata(sa nu sari peste ) si sa nu mananci de 3-4 ori pe zi... intre 6-8 ori dar nu mese mari doar custarele ceva sa tina de foame un fruct cu putin pilaf ceva usor.

| Aliii99 a răspuns:

Daca vrei sa slabesti ar trebui sa te apuci sa faci sport. Nu e idicat sa tii dieta deloc. Ca dupa ce te lasi de dieta si incepi sa mananci iarasi normal te ingrasi si mai mult. Fa sport. Cate putin in fiecare zi. Indicat este sa alergi sau sa faci abdomene. Abdomenele te ajuta ca sa slabesti la nivelul abdomenului, iar alergatul iti formeaza picioare frumoase si te ajuta si sa slabesti. Mult noroc! happy

| Mikhtarian a răspuns:

Sport,si mananca sanatos.